Posted on sep - 19 - 2013
Posted by Emma Ericsdotter
Categories Personligen

Nu har jag flera gånger lovat en kär väninna att blogga om några av de läckra sexprylarna jag har haft genom mina täcken.  Min väninna är ägare av en swingerklubb i Stockholm. Jag besökte henne för en vecka sedan och vi fick en trevlig snack om svenskarnas sexliv. Baserat på klubbens gäster förstås haha.

Tja, som alltid, så jag hamnade i en lång, entusiastisk beskrivning av de senaste sexprylarna jag har skaffat mig och lovade att skriva ett inlägg om dem. Jag vill också passa på tillfället att komma med förslag om presenter till din flickvän eller kanske dig själv.

Här kommer ett litet urval av några av de produkter som jag just nu är mest glad för – ja, just nu, för det kan faktiskt förändras ganska snabbt eftersom jag ständigt introduceras på nya saker. Vad skönt!

Salsa – en utdöende ras, tyvärr!

salsa-300x142

We-Vibe är förmodligen mest kända för sina parprodukter, men de kan också göra andra saker. Den lilla (endast 8*1,6 cm) och hårda kulan, gjord i vit (eller andra färger) blank plast verkar bara lite billig, tänkte jag först – men kom igen! Det är den mest kraftfulla klitorisvibratorn i den storlek som jag någonsin har haft. Och den första jag garanterat hittar i min hemliga låda. Den kan jag välja bort bara om det är slut på ström. Salsa, som den heter, är alltså inte bara för mer känsliga kvinnor. Denna klitorisvibrator ger extremt intensiva vibrationer med flera olika nivåer.

Tyvärr har jag nu hört att den kommer att tas ur produktion, så jag kan bara säga att det är tråkigt. Men senaste nyheten från We-Vibe för hösten är We-Vibe 4 Vibator. Det är ju en liten lättnad.

Se We-Vibe 4 här.

Liv – mindre än för liten är faktiskt bättre

liv-300x119

Liv har en rolig liten storlek. Vet du att för lite är frustrerande, men lite mindre än det är galet bra. Jag jämför det bara med att mannen partout måste ha ett finger upp mer istället för bara ett. Det känns bara mer eller på ett eller annat sätt kittlar det bara bättre.

Sådan är Liv, en vacker petit dam med en läcker figur och kulör, så förtjusande och oemotståndlig, ibland med dåligt humör och i det här fallet vibrations-temperament.

Det är en sådan de flesta män söker så varför ska vi tjejer inte också göra samma sak? Att Liv är så liten gör henne bara mer användbar på flera fronter. Jag rekommenderar i alla fall henne till den nya användaren.

Se Liv här.

 

Leave a Reply